Klacht: Beltegoed op en nauwelijks gebeld

op 14 september 2016 over Lyca mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb niet eens 24 uur geleden 10euro opgewaardeerd. Nu wil ik bellen heb nog 0,3 cent. Ook m’n internetbundel is op. Vorige keer had ik 10 euro opgewaardeerd maar heb nooit het tegoed gehad. Wel een uur aan de lijn gehangen. Ofkreeg niemand aan de lijn of de verbinding werd verbroken. Dit vind ik zo niet klantvriendelijk. Dan hoor je de hele tijd ” u wordt zo spoedig mogelijk te woord gestaan” nou niet dus.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn tegoed terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lyca mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lyca mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tougha