Klacht: Belofte website niet waargemaakt

op 11 mei 2017 over Fletcher Hotels in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen weekend heb ik samen met mijn gezin doorgebracht in het Fletcher Hotel Callantsoog. Voor de kinderen was het hun eerste kennismaking met een hotel en ze waren dan ook maar al te blij dat er een zwembad aanwezig was.

Bij aankomst bleek dat het zwembad al geruime periode niet meer in gebruik was. Ik heb mijn onvrede geuit bij de receptie, en ik kreeg een slap excuus dat het hoofdkantoor vergeten was om dit op de website te vermelden. In het gehele hotel werd nergens gecommuniceerd dat het zwembad buiten gebruik was, ook niet online. De receptie gaf dan ook niet de indruk te maken iets met deze opmerking te doen, vandaar dat de melding hier gemaakt wordt.

Conclusie hotel: geen zwembad, onverschillig balie personeel, sterk verouderde/gehorige kamers. Ontbijtservice daarentegen was prima geregeld en de kinderen vonden de papegaai erg leuk.

Gewenste Oplossing:

Tegemoetkoming in de kosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fletcher Hotels

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fletcher Hotels nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hillie06