Klacht: Belkin screen protector.

op 30 december 2017 over Amac in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb helaas geen review bekeken voordat ik een screenprotector kocht van belkin. Deze werd me aangeprezen door een verkoper. Helaas na 2 dagen al losgelaten en gebarsten. Bij de apple reseller werd me doodleuk verteld dat het impact schade is. Geen oplossing gekregen en gewoon naar huis gestuurd met de tip om een klacht in te dienen.

Gewenste Oplossing:

Geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amac

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amac nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JoostLHilversum