Klacht: Belemmerende extra voorwaarde voor stagementor

op 24 september 2016 over LOI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Enige tijd geleden enthousiast begonnen aan de HBO studie PABO. Tijdens de studie loop je drie stages bij basisscholen. Na het vinden van een stageplek, worden er plotseling extra eisen gesteld aan de stagementor. Zij zou een (gratis) LOI-cursus moeten volgen om mij te mogen begeleiden. Terwijl ze bij een gecertificeerde school werkt en al jarenlang, voor verschillende erkende opleidingsinstituten, stagiaires begeleidt. Geen enkele leerkracht zit op een extra cursus te wachten, dus het wordt mij (en iedereen die deze opleiding wil gaan doen) zo goed als onmogelijk gemaakt om stageplaatsen te vinden.
Bijgevoegd een uitgebreide brief.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het liefst mijn geld terug willen, want als ik van deze belemmerende voorwaarde had geweten, was ik niet aan deze opleiding begonnen.
Door dit gegeven achter te houden, voel ik me door het LOI misleid.
Als de voorwaarde van tafel is (voor alle drie mijn stages), ben ik ook tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar LOI over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Deze klacht is zojuist door LOI in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat LOI een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

LOI

Heeft op 27 september 2016 om 11:34 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Marian63