Klacht: belachelijk bedrag om een sticker te verwijderen

op 18 september 2017 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb dit weekend een auto gehuurd in Bologna ik ben naar een beurs geweest en daar op de parkeerplaats plakken ze een sticker op de vooruit zodat je het hele weekend de beurs op en af kunt ,nu heb ik dit in het verleden wel vaker gehad en bij andere verhuurbedrijven was dit nooit een probleem ,maar bij coldcar dus wel bij terugkomst deed de mevrouw er erg moeilijk over ,ik zij nog een moment dan haal ik het er zelf af nee dat mocht niet dat moest met een speciaal wasprogramma gebeuren dikke onzin en dit grapje kost 150 euro ,gisteren gebeurt en nu al van mn creditcard afgehaald schandalig ik zal ook nooit meer een auto huren bij COLDCAR

Gewenste Oplossing:

dat ze mij het belachelijke bedrag van 150 euro terugstorten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gold Car

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gold Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bertensaskia