Klacht: behandeling door winkelbediende

op 24 juli 2017 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn vriend was vanmorgen in de winkel van ICI Paris XL in Roermond. Met de klantenkaart no 2620296718311 kocht hij voor mij en voor hemzelf voor bijna € 200.- 2 artikelen van Yve St Laurant . Bij de producten hing een kaart met de mededeling van 25% korting op de aankoop van deze artikelen .De dame die bij deze producten hielp zei U krijgt geen 25 % korting en pakte deze kortingkaart weg. Verder zei ze U krijgt 10% korting met de klantenkaart. Mij vriend is weggelopen en naar Douglas gegaan de winkel er naast ,alwaar hij zonder iets te vragen 25 % korting kreeg.
Bij deze zeg ik mijn klantenkaart op en ook mijn vriend heeft heel kwaad gezegd NOOIT meer een voet in een ICI PRIS winkel te zetten .

Gewenste Oplossing:

Dat weet ik nog niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door a.l.m. beenen