Klacht: bedrukking van verpakking

op 10 februari 2018 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik koop regelmatig jullie producten waar niks mis mee is, alleen zou de bedrukking op de verpakking in het zwart veel duidelijker zijn in de plaats van het wit, dit laatste leest nog al moeilijk voor wat het bereidingsadvies betreft. zie het verschil van de tekst met wat eronder staat ” Bij -18°C tenminste houdbaar….”. En zoals jullie wel weten is dit druk technisch niet onoverkomelijk.

Gewenste Oplossing:

voor wat de inhoud betreft ben ik zeer tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door twistiti