Klacht: Bedrukking laat los

op 09 oktober 2017 over Ajax Shop in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ongeveer 8 maanden geleden heb ik een compleet ajax tenue inclusief bedrukking via jullie aangeschaft. Het shirt is amper gewassen (volgens wasvoorschriften) en ziet er nog als nieuw uit. Echter, de bedrukking op de achterkant laat op sommige plekken los. Dit zou niet moeten kunnen voor zo’n duur tenue. Graag verneem ik hoe jullie dit op willen gaan lossen.

Met vriendelijke groet,
Charlotte Tanis

Gewenste Oplossing:

Als de bedrukking weer in orde is. Nieuw shirt is niet nodig.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ajax Shop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ajax Shop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door taniscj