Klacht: misleidend gesprek en vervolgens een factuur ontvangen

R0000S op 27 februari 2021 over BEDRIJVEN-ONLINE.NL in de categorie Internet Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vergelijkbaar met eerdere klachten. Net ingeschreven bij de Kvk. Eerst benaderd door Bouwenverbouw. Een paar weken later door bedrijven-online over de opzegging van van de vermelding op hun website (die er dus helemaal niet was). Toen ik doorhad dat het om een ander bedrijf ging heb ik meteen aangegeven dat ik geen interesse had. Bij mij hebben ze wel een bandopname gemaakt zogenaamd zodat ik volgend jaar niet meer gebeld wordt. Deze heb ik opgevraagd en hij is zo geknipt en geplakt dat het lijkt of ik een overeenkomst met ze aanga.

Ik heb in overleg met de rechtsbijstandverzekering per e-mail aangegeven dat ik geen overeenkomst met ze ben aangegaan, dat de context van het gesprek niet uit de bandopname naar voren komt en dat ik de factuur als niet verzonden beschouw.

Ook heb ik aangifte van oplichting gedaan bij de politie, de handelswijze gemeld bij de Autoriteit Consument en Markt, de fraudehelpdesk en het tv-programma opgelicht?!.
Als iedereen die met hun malafide handelswijze te maken heeft dit doet dan worden ze misschien aangepakt en worden ander ondernemers tegen hen beschermt.

Gewenste Oplossing:

Er is geen overeenkomst aangegaan dus de factuur wordt niet betaald. Ik wil niet meer door hen worden lastiggevallen met herinneringen e.d. en al helemaal nooit meer benaderd worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BEDRIJVEN-ONLINE.NL

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BEDRIJVEN-ONLINE.NL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R0000S