Klacht: Bedrijfsvoering taxibus

op 18 september 2018 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 6-9-2018 zou ik om 16.00 uur worden gehaald van de Marie Heinenweg no. 3 Dat werd 17.15 uur. ’s Avonds zou ik 19.30 uur thuis worden opgehaald voor een theaterbezoek aan Korzo. Toen ik om 20 uur nog niets had vernomen belde ik en kreeg te horen; In de planning heeft mijn collega Esther niet vermeld dat dit een theaterbezoek betreft.Ik kan u verder niet van dienst zijn. Hierdoor kon ik niet naar Korzo gaan met mijn vrouw en kon ik de tickets t.w.v. 22 euro’s weggooien.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik op tijd word opgehaald, wat in ongeveer 80% van de gevallen gebeurt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J. Romijn