Klacht: bedreiging cq afpersing

op 02 oktober 2017 over Hella Tatts Studio in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen vrijdag, 29 September 2017 een afspraak bij Hella Tatts in Rotterdam. 10 uur zouden ze open zijn, 10.30 nog niemand, ik ben om 10.45 weggegaan, toen ik echter thuiskwam werd ik om 11.00 dd eigenaar gebeld met de vraag waar ik bleef, ik vertelde dat er niemand was waarop hij heel agressief reageerde dat ik een vergoeding moest betalen omdat ik te laat was, ik heb hierop geantwoord dat ik dit niet ging doen, waarna hij me het hele weekend heeft gebeld en de nodige dreig berichtjes heeft gestuurd. Vanmorgen ben ik naar het politiebureau geweest om aangifte te doen.

Gewenste Oplossing:

Als deze man stopt met mij lastig te vallen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hella Tatts Studio over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door mootje93