Klacht: bedrag van visa gehaald zonder info

op 13 oktober 2016 over Auto europe in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit gaat omtrent een huur van een auto van hertz in Rome op 25/7 tot 03/08 . Hierbij werd alles betaald. Nu hebben zij niets laten weten reserveren zij ineens 43 euro van mijn visa ,zonder enige uitleg en bewijs waarom ze deze betaling willen.Ik eis uitleg hierover of ik onderneem verdere stappen.Wanneer dit over één of andere boete zou gaan(ik heb al andere negatieve berichten gelezen op het internet) en ze administratieve kosten vragen wil ik eerst een officieel document zien van deze ‘boete’ en tenminste iets horen van deze firma voor ze zomaar geld afnemen van mij.

Gewenste Oplossing:

43 euro niet afnemen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Auto europe

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Auto europe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stephandehaes