Klacht: Bedrag tenonrechte afgeschreven

op 11 oktober 2016 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Contract 10307231
Een auto gehuurd Goldcar, Gerona Spanje met een super relax verzekering, op 8/10 ingeleverd met volle tank en geen schade. Nu wordt er toch op mijn credit card E 74,00 afgeschreven, onduidelijk wat en waarom. Tevens wacht ik nog op de restitutie van de borg voor Flex Fuel en Fianca Targeta á E 102,00
Al met al geeft het te denken

Gewenste Oplossing:

Geen idee

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gold Car

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gold Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door END