Klacht: bedorven maaltijd

op 30 juni 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

maaltijd met rode kool en hachee,na het opwarmen en het op het bord lag,was het vlees groen uitgeslagen.Dus weggedaan,je kan het moeilijk in een plastic zakje doen en meenemen naar de winkel.De maaltijd was te gebruiken tot 1 juli en het was gisteren 29 juni.Hoe lossen we dit op?Mijn man had zijn maaltijd al opgegeten en ik zat met een leeg bord

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuwe maaltijd uit mag zoeken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door chr.brink@casema.nl