Klachten over Bax-shop.nl

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Bax-shop.nl zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Bax-shop.nl in de categorie Muziekwinkel

32 klachten gemeld
3.8 /10
26 stemmen
26

Tijdslijn

NIET ONTVANGEN?

Klacht van op 04 december 2018 over Bax-shop.nl in de categorie Muziekwinkel

Na de belofte te hebben gekregen van 'voor 4 uur besteld zaterdag in huis' heb ik besloten om een digitale piano aan te schaffen met bijbehorende stoel en onderstel. Zaterdag kwam er niks. Maandag ook niet. Vandaag ook niet totdat... Lees meer

Oplichting door bax shop???

Klacht van op 04 december 2018 over Bax-shop.nl in de categorie Muziekwinkel

Op woensdag 28 november 2018 een gitaar en gigbag besteld voor de verjaardag voor mijn 12 jarige zoontje. Keurig besteld voor 22.00 uur maar de volgende dag niks geleverd. Belofte voor 23.00 bestellen is dus een loze belofte. Anyway... Lees meer

B-stock kan ook GEREFURBISHED zijn!

Klacht van op 16 november 2018 over Bax-shop.nl in de categorie Muziekwinkel

Ik kocht 'n actieve luidspreker bij Bax Shop alszijnde B-stock voorraad. B-stock houdt o.a. in dat 't artikel of de verpakking gebruikssporen kan hebben. Bij 't uitpakken bleek dat 't om 'n gerepareerd artikel ging! Nadat ik dit gemeld had... Lees meer

Order: J104229419 1 Oktober heb ik een bestelling geplaatst van o.a. 2 versterkers. Op de website stond verwachte levertijd 4 werkdagen. Toen ik verder ging met de bestelling werd dit 7 werkdagen. Na 7 werkdagen maar eens gebeld. De versterkers werden... Lees meer

artikelen niet geleverd

Klacht van op 22 oktober 2018 over Bax-shop.nl in de categorie Muziekwinkel

op 14-10-2018 een bestelling geplaats ( factuurnummer 5686514) . daarvan is slechts 1 artikel bezorgd. ik heb gesproken met Vincent en die heeft contact gezocht met DHL DHL beweert slechts 1 doos te hebben ontvangen van BAX terwijl Vincent mij... Lees meer

Ik had mijn product voor retour aangemeld binnen de 14 dagen, en ook verzonden binnen 14 dagen na aanmelden. Ik was de buiten -en binnenverpakking kwijt. Bax-music contacteerde me met de mededeling dat ze 20% van het aankoopbedrag zouden inhouden... Lees meer

Nog steeds mijn geld niet terug

Klacht van op 24 september 2018 over Bax-shop.nl in de categorie Muziekwinkel

Ik had een bestelling gedaan bij Bax, maar doordat zij niet aan de verwachte levertijd konden voldoen, heb ik de bestelling laten annuleren. Door Viktor (Bax) de bevestiging gekregen dat de bestelling geannuleerd was en dat het bedrag teruggestort zou... Lees meer