Klachten over Bax-shop.nl

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Bax-shop.nl zijn gemeld. Lees meer >

12% van alle klachten opgelost. Nog 42 klachten nodig voor een plaats in de categorie Muziekwinkel

12%
8 klachten gemeld
2 openstaande klachten
5 klachten in behandeling
1 klachten opgelost
3.0 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Ik heb een gitaar stemmer besteld en die is achterover gedrukt door een medewerker van dhl (vermoeden). Volgens track&Trace zou ik die hebben ontvangen en getekend. Toen ik dat zag belde ik meteen. Met af en aan bellen heb iets... Lees meer

op 6 januarie 2017 heb ik iets besteld bij bax-shop.nl maar ik had achteraf besloten om het te annuleren en ik mocht het pakketje weigeren aan de deur,zo gezegd zo gedaan,de eerste bezorger wilde het niet mee terug nemen want... Lees meer