Klachten over Bax-shop.nl

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Bax-shop.nl zijn gemeld. Lees meer >

84% van alle klachten opgelost. Nog 37 klachten nodig voor een plaats in de categorie Muziekwinkel

84%
13 klachten gemeld
0 openstaande klachten
2 klachten in behandeling
11 klachten opgelost
5.1 /10
9 stemmen
9

Tijdslijn

Bij Bax een digitale mengtafel (B stock)met bijbehorende stagebox gekocht. Bij levering blijkt de tafel slecht verpakt en vies te zijn. Bovendien is het toughscreen gebarsten. De tafel is onbruikbaar. De tafel is retour gegaan om te repareren. Dat is... Lees meer

Ondermaats.

Klacht van op 24 februari 2018 over Bax-shop.nl in de categorie Muziekwinkel

Ondermaats. Dat is al de tweede keer ik iets bij bestel bij Bax shop. De vorige bestelling , een platenspeler, heb ik geannuleerd omdat de levertermijn niet gerespecteerd werd. En al ik zeg niet gerespecteerd dat spreek ik over... Lees meer

Ik heb in het begin van 2017 een Audio Technica ATH-M70x studio hoofdtelefoon gekocht. De koptelefoon was aan zijn linker oor al een beetje stroef maar dat zat niet in de weg. Een maand geleden heb ik mijn koptelefoon in... Lees meer