Klacht: batterijen kopen bij Jumbo

op 03 juli 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het lijkt erop dat de personeel meestal drukker met elkaar bezig dan met de klant. Ik wilde gewoon batterijen kopen. En er stonden drie mensen achter de balie die waren bezig met elkaar praten of lopen van een kant naar de andere alsof ze er met iets bezig waren of gewoon doorheen kijken. Ik dacht ook dat als een mens bij de balie staat dan word hij behandeld als een klant. Dit klinkt logisch. Aan mij. Aan andere mensen waarmee ik praat. Maar het lijkt erop dat Jumbo volgdt een ander logica. Dus ik ben benieuwd wat is de juiste manier om batterijen bij Jumbo kopen?

Gewenste Oplossing:

boodschappen doen bij Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door opatopa