Klacht: Batterij komt los

op 23 juli 2015 over Batavus in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
Sinds verleden jaar zijn wij eigenaar van een dames en heren fiets Batavus Stream. Ik heb hier zojuist een klacht gelezen van een probleem van het loskomen van de batterij. Wij hebben hetzelfde probleem, gelukkig is deze nog niet gevallen. Wanneer de batterij uitgehaald wordt spant deze enorm om terug te plaatsen, met als gevolg als deze niet volledig op zijn plaats zit, terug los komt. Daarom verwijder ik deze zo weinig mogelijk.
Een ander probleem is dat de banden geen grip hebben op een nat wegdek, mijn vrouw is reeds tweemaal gevallen, er zitten geen groeven in de banden. Ik ben reeds eenmaal gevallen op kasseien op een nat wegdek met als gevolg dat het display (fietscomputer) kapot was. Ik heb dan maar een nieuw display besteld, maar dit was wel een kostelijke bedoening (ong. 160€) en 2 maanden wachttijd.

Gewenste Oplossing:

Een gratis bandenwissel zou toch opportuun zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Batavus

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Batavus nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Batavus in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door fef058