Klacht: barst in de banden

op 08 mei 2017 over Bandenleader.nl in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb op 28 maart 2016 4 banden gekocht. ik heb een paar dagen geleden gezien dat er in alle 4 de banden barst in zitten. ik ben bij een aantal garages geweest en die vertelden mij dat ik contact op moest nemen met de dealer zelf. t kon fabrieksfout zijn volgens de garages.
ik kan uw nummer niet vinden vandaar via hier.
ik hoop dat u me hiermee kan helpen want ik weet niet hoe ik u verder kan bereiken.

Gewenste Oplossing:

ik ben pas tevreden als ik hiermee geholpen word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bandenleader.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door tanyildiz