Klachten over BankGiro Loterij

Heeft u een vraag? Bezoek onze website: https://www.bankgiroloterij.nl/klantenservice. U kunt uw vraag natuurlijk ook op https://twitter.com/bankgiroloterij... Lees meer >

Statistieken van BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

417 klachten gemeld
2.4 /10
253 stemmen
253

Tijdslijn

Binnen 1 minut weer u de gewonnen prijs ?

Klacht van op 11 mei 2018 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Brief ontvangen met een win code , alles ingevuld , maar niets meer gehoord , terwijl wel zonder mijn toestemming maar wel een incasso is afgeschreven . Een hele tijd niet meer meegedaan omdat de prijsen niet opgestuurd werden . Dacht... Lees meer

graag niet meer bellen via mobiel

Klacht van op 04 mei 2018 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Wat een gezeur van jullie bedrijf dat ze naar mensen bellen zodat wij helemaal geen belangstelling voor hebben en raar vinden om e-mailadres en mobielnummer op te vragen. Dat is niet zo netjes. Echt onbeleefd. Lees meer

Waar is mijn gegarandeerde prijs.

Klacht van op 01 mei 2018 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Ik heb net een aanmelding gedaan voor deelname aan de bankgiroloterij. In het foldertje staat speel mee en zie binnen 1 minuut welk bedrag voor u is. Gegarandeerd minimaal 15 euro. Ik zie wel dat men geld van mijn bankrekeningnummer wil gaan... Lees meer

www.bankgiroloterij.nlactiveren

Klacht van op 01 mei 2018 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

goeie morgen. heb meerdere keren geprobeerd lid te worden van de bankgiroloterij via mij toegestuurde kaart. Moet kaart nummerpincode opgeven. Alles gedaan, ook privé gegevens. er wordt steeds aangegeven dat er een onbekende fout is opgetreden. Krijg de privé gegevens er... Lees meer

Ik ben telefonisch door de bankgiroloterij benaderd om eenmalig gratis mee te spelen. (maand april) Binnen twee weken, op 23 april 2018, heb ik de klantenservice gebeld en te kennen gegeven dat ik geen gebruik wens te maken van het... Lees meer

geen chocolade te incasseren

Klacht van op 24 april 2018 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Tijdje bezig geweest om mijn prijzencheque te innen op de door u voorgestelde wijze. Niet gevonden, wel allemaal niet gewenste reclame. Doe al heel lang mee en dan kan ik zo'n klein prijsje niet eens innen. U begrijpt, daar word ik niet... Lees meer