Klachten over BankGiro Loterij

Heeft u een vraag? Bezoek onze website: https://www.bankgiroloterij.nl/klantenservice. U kunt uw vraag natuurlijk ook op https://twitter.com/bankgiroloterij... Lees meer >

Statistieken van BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

173 klachten gemeld
2.2 /10
166 stemmen
166

Tijdslijn

Opzging

Klacht van op 22 november 2017 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Na twee maal opzeggen van de bank giro lotterij blijven jullie steeds de kosten afschrijven, deze heb ik dus ook terug geboekt, maar vandaag kwam ik erachter dat er weer twee maal was afgeschreven. Hoezo is het makelijk opzeggen. Ik... Lees meer

Ongewenst bellen in de nacht

Klacht van op 16 november 2017 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Al 3 nachten bellen jullie ons wakker, hou op we hebben niet voor niets opgezegd.... zeker niet om maar wakker gebeld te worden, Ik zit veel in het buitenland en waardeer dit absoluut niet!!!!! Verwijder mij en mijn nummer per... Lees meer

5 Kaarten beloofd voor de Efteling.

Klacht van op 15 november 2017 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

5 Kaarten door een medewerkster beloofd. Resultaat alles benaderd bij de Bankgiroloterij eerst naar de Klantenservice verwezen en daarna naar een andere afdeling. Nou het is nogal simpel letterlijk van het kastje naar de muur. Maar het resultaat is gewoon... Lees meer

Ik heb me aangemeld via de Hema om mee te doen met de prijzen. Om o.a. in aanmerking te komen voor de prijs van €100.000. Maar dan moet ik lid worden van de bankgiroloterij .Dat staat nergens vermeld als je via... Lees meer