Klachten over BankGiro Loterij

Heeft u een vraag? Bezoek onze website: https://www.bankgiroloterij.nl/klantenservice. U kunt uw vraag natuurlijk ook op https://twitter.com/bankgiroloterij... Lees meer >

Statistieken van BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

198 klachten gemeld
2.3 /10
261 stemmen
261

Tijdslijn

Gewonnen prijs

Klacht van op 13 januari 2019 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Op 24december2018 kreeg ik een mailtje van de bankgiro loterij dat mijn prijs Boek naar keuze binnen 10 dagen bezorgd zou worden.Na verschillende gesprekken telefonisch werd me toegezegd dat het boek op Zaterdag 12 januari zou worden bezorgd.Helaas en ben het... Lees meer

opzeggen deelname bankgiroloterij lukt niet

Klacht van op 31 oktober 2018 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Aangezien ik voorkeur geef aan schriftelijk probeer ik via de website van bankgiroloterij mijn deelname te beëindigen. Op de site wordt verwezen naar de klantenservice telefonisch ofwel een contactformulier. Dat laatste ingevuld maar helaas foutmelding bij verzenden. Tuurlijk, had ik... Lees meer