Klachten over BankGiro Loterij

Heeft u een vraag? Bezoek onze website: https://www.bankgiroloterij.nl/klantenservice. U kunt uw vraag natuurlijk ook op https://twitter.com/bankgiroloterij... Lees meer >

Statistieken van BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

405 klachten gemeld
2.4 /10
233 stemmen
233

Tijdslijn

GEEN korting museum

Klacht van op 12 februari 2018 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

In september 2017 ben ik lid geworden bij de bankgiro loterij. Sindsdien is er elke maand €13,50 van mijn bankrekening geincasseerd voor 1 lot. 1 van de voorwaarden is dat je dan ook gratis naar musea kunt. Onlangs ben ik... Lees meer

Doorlopende incasso

Klacht van op 12 februari 2018 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Bankgiro loterij heeft sinds januari 2018 drie maal een bedrag van euro 27 automatisch geincasseerd voor een bepaalde trekking. Ik ben geen lid van de loterij noch heb ik contact met hen. Er is door mij geen machtiging aan de Bankgiro... Lees meer