Klacht: bank gekocht welke totaal een andere kleur heeft dan afgebeeld

op 11 oktober 2017 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vandaag bank geleverd gekregen die wij besteld hebben via de Webshop omdat deze niet in de winkel in Heerhugowaard stond. De kleur is echter heel anders dan afgebeeld word. Wij hebben gebeld met de klantenservice en mevrouw Liesbeth gaf aan dat dit geretourneerd kan worden maar dan wel op eigen kosten als wij dit artikel zouden laten ophalen. Uitgelegd dat dit niet onze schuld is dat wij het artikel retourneren maar mevrouw Liesbeth vond dat dit een gevalletje Spijt van aankoop is en daarom zijn wij ook zelf verantwoordelijk voor de kosten. Nogmaals verteld dat dit artikel niet in de winkel beschikbaar was om te bekijken en daarom er van uit gegaan dat online gewoon de juiste kleur was. waarom is dit dan een spijt van aankoop? lijkt mij niet toch? oke, nu zijn wij onze leveringskosten kwijt als wij het retourneren in de winkel en ook nog eens kosten voor een aanhanger te huren. ik vind dat Leenbakker ons tegemoet kan komen met de leveringskosten te vergoeden. Waar moet ik zijn om dit voor elkaar te kunnen krijgen? dit is niet de eerste klacht maar nu maken wij er wél werk van want wij zijn nu echt klaar met leen bakker. onze halve inboedel komt hiervandaan en dan zullen we het maar niet hebben over bepaalde kwaliteit…….

Gewenste Oplossing:

tevreden zijn wij pas als de leveringskosten terug gestort worden.
en dan hebben wij het nog geen eens over de kosten van de aanhanger die wij zelf betaald hebben om het te retourneren naar de winkel...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dzr7