Klacht: Bandje recht van verzet werkt niet

op 13 oktober 2016 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik word tot vervelends toe gebeld door de Staatsloterij. Ik sta ingeschreven in het bel me niet register. De dame die ik aan de lijn had gaf aan dat ik ook moest registreren bij recht van verzet? Ik kreeg daarvoor een bandje waarbij je dan keuze 1 in moet toetsen om verder te komen. Dit werkt dan niet en zorgt er natuurlijk voor dat ze me blijven bellen. Zo irritant dit!

Gewenste Oplossing:

Ik wil niet meer gebeld worden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Staatsloterij in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Staatsloterij een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Staatsloterij

Heeft op 13 oktober 2016 om 11:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Helms,

Erg vervelend om te vernemen dat u ongewenst wordt gebeld, daarnaast is het uiteraard niet de bedoeling dat het bandje om u daarvoor af te melden dan vervolgens niet werkt. Mijn excuses voor dit ongemak!

Ik heb uw bijgevoegde telefoonnummer afgemeld voor verdere toekomstige aanbiedingen van de Staatsloterij.

Met vriendelijke groet,

Cas van Dijk
Team webcare

Alle klachten die gemeld zijn door biancis