Klacht: banaan met rode vlek

op 17 mei 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben 11-5-2016 drie bananen gekocht bij de jumbo nagelmaker.
12-5 -2015 hebben wij in een banaan een rode vlek geconstateerd aan het einde van de banaan wat leek op bloed. Wij zijn erg geschrokken omdat er op internet verhalen gaan over met hiv bloed geinjecteerde bananen. Mijn dochter die zeven maanden zwanger is en ik hebben ervan gegeten. We zijn erg geschrokken en ongerust . Mijn dochter is helemaal in paniek . Jumbo weet ervan. De banaan word morgen opgehaald voor onderzoek . Hopend op uw medewerking alvast bedankt.

Gewenste Oplossing:

Ik eis schadevergoeding voor de onrust en paniek van mijn dochter en mij . We durven geen banaan en fruit meer te eten. Hopend dat u ons hierbij steunt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door guvendi