Klacht: Bakfiets op de parkeerplaats

op 20 december 2017 over Parkeren in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Je kunt in de straat heel moeilijk je bakfiets kwijt. Ik kan mijn bakfiets onder de boom zetten tussen de parkeerplekken in, maar als er dat een auto naast mij komt staan krijg ik mijn bakfiets niet meer weg. De buren lopen nu bij handhaving te klagen dat mijn bakfiets op de parkeerplek staat. Nu mogen wij de bakfiets niet meer op de parkeerplaats plaatsen maar is hier bijna geen andere mogenlijkheid.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als wij de bakfiets op een parkeerplek mogen plaatsen, het is namelijk niet zo dat alle parkeerplekken hier altijd vol staan er is genoeg ruimte. Anders wil ik een andere mogenlijkheid waar ik mijn bakfiets kwijt kan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Parkeren

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Parkeren nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chadenab