Klacht: Bagage verloren

op 16 augustus 2016 over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn moeder is zaterdag 13 augustes van schiphol naar nador gevlogen en ze kwam daar aan en haar bagage was er niet. Niemand zegt iets dat waar is iedere dag zeggen ze dat ze terug moet komen en dan voor niks. Ik heb ook naar schiphol gebeld en ze zeiden dat haar bagage nog in schiphol zit. En dat die vandaag mee zou gaan naar nador . En de volgende dag moesten we dat gaan halen . Maar als mijn moeder daar komt zefgen ze dat haar bagage daar niet is . En mijn moeder is nu diep geraakt en ze heeft nergens zin meer in we zijn nu vier dagen verder en ze heeft nog steeds niks.

Gewenste Oplossing:

Mijn moeder is echt alleen tevreden als ze zo spoedig mogelijk haar bagage weer terug krijgt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Royal Air Maroc

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Royal Air Maroc nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Benzakour