Klacht: bagage verloren

op 23 juli 2016 over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste, woensdag 20/07/2016, ben ik geland in Casablanca. Nog steeds heb ik mijn bagage niet ontvangen, verdere informatie of inlichtingen heb ik niet gekregen. Is hier een verklaring voor en hoe lang kan het nog duren alvorens ik mijn bagage zal ontvangen?
Mvg, Lakhdar.

Gewenste Oplossing:

Indien ik mijn babage zo snel mogelijk ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Royal Air Maroc

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Royal Air Maroc nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maroua