Klacht: badoo blijf geld van mijn rekening af halen

op 09 mei 2017 over Adyen in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb 2 keer credit opgewaardeer bij badoo maar er is nu 5 keer 9.99 af geschreven ik heb mijn ideal acount veweidert en heb mijn telefoon nummer verwwijdert toch blijven ze geld van mijn bank af hallen op 3 mei is er 2 keer 9.99 af gehaald op 5 mei nog maals 2 keer 9.99 en vandaag 9 mei 2017 weer 9.99 afgeschreven

Gewenste Oplossing:

ik wil niet meer dat badoo geld van mijn bank af haalt en wil dat de machtiging stop gezet wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adyen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adyen nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Adyen in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Adyen een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Adyen

Heeft op 19 juni 2017 om 11:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Beglinger,

Dank voor uw bericht aan Adyen.

Adyen is een bedrijf dat in opdracht van online winkeliers betalingen via credit card, iDeal en andere betaalmethoden afhandelt. Adyen levert alleen de achterliggende technische systemen voor afhandeling van betalingen aan winkeliers. Adyen is enkel een technische dienstverlener, voor vragen over uw individuele betalingen en de status van uw bestelling kunt u contact opnemen met de winkel waar u de bestelling/betaling heeft gedaan. Dit geldt ook voor eventuele terugboekingen van succesvolle betalingen.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je geld betaalt voor een abonnement dat je niet wilt. Helaas kunnen wij het abonnement niet stopzetten, daarom raad ik je aan om contact op te nemen met Badoo (https://badoo.com/nl/help/?section=25) voor het stopzetten van je abonnement.

Zie voor meer informatie: https://www.adyen.com/home/information-for-shoppers

Met vriendelijke groet,
--
Adyen Support
support@adyen.com
www.adyen.com

Alle klachten die gemeld zijn door denbeg79