Klacht: Badkamerkast Minela wit

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De badkamerkast werd beschadigd afgeleverd en niet geaccepteerd dus retour met de bezorger. Ik ben gebeld door uw bedrijf en gevraagd of ik de aankoop wilde annuleren. Mijn antwoord was ja. Op 28 juni heb ik een bevestigende mail ontvangen over deze annuleringsaanvraag. Tot op heden is er door mij geen geld ontvangen tw € 162,98 zelfs niet na het sturen van vele mails. Bestelling
NL2104200029. Rek. Nr. NL19RABO0394430328 tnv M. Achterberg. Hoop dat dit spoedig wordt afgehandeld.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het bedrag waarop ik recht heb op mijn Rekening is bijgeschreven. M. Achterberg, Jan van der Heydenweg 28, 3401 RJ IJsselstein. Rek.nummer NL19RABO0394430328

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vente-Unique.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 dag geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vente-Unique.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maria Achterberg