Klachten over Backup-world.net

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Backup-world.net zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Backup-world.net in de categorie Electronica - Computers

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Op 11-09-2013 heb ik bij backup world een dstwo kaartje voor mijn 3ds besteld. Op 14-09-2013 kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling was verstuurd via brievenbuspost. Ik heb echter mijn bestelling nog steeds niet ontvangen maar heb wel al... Lees meer

Geen terugbetaling

Klacht van op 19 oktober 2012 over Backup-world.net in de categorie Electronica - Computers

bestelling gedaan bij backup-world.net. Direct betaald. Na bestelling gelijk mail terug ontvangen dat order niet op voorraad was (is trouwens standaard bij deze firma). Firma heeft geen voorraad! Dhr. J . Diverse malen gevraagd om terugbetaling. Gebeurd niet….telefonisch is meneer... Lees meer