Klachten over Baby en Tiener

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Baby en Tiener en kunt u zien welke klachten Baby en Tiener reeds opgelost heeft. Mocht... Lees meer >

Statistieken van Baby en Tiener in de categorie Babykleding

32 klachten gemeld
1.4 /10
14 stemmen
14

Tijdslijn

Ik heb een stokke stormscherm besteld op de webshop van baby en tiener, in de kleur zwart. Ik heb een blauwe gekregen. Terwijlik duidelijk vermeld heb dat ik een zwarte wil. Toen heb ik het geretourneerd, en wachtte ik de 'zwarte'... Lees meer

Op 22 juli bestel ik 2 artikelen welke ik nodig heb voor de vakantie waarvoor we op 29 juli vertrekken. Ze adverteren dat vóór 15.00u besteld, morgen in huis. Vervolgens hoor ik niets van hun tot uiteindelijk een mail op 31 juli... Lees meer

Incomplete stoel merk Geuther

Klacht van op 29 juni 2019 over Baby en Tiener in de categorie Babykleding

Wij voelen ons flink belazerd c.q. opgelicht door Baby en Tiener Megastore.Op 25 mei 2019 zijn we naar hun Mega magazijnopruiming geweest, en we slaagden (dachten wij) in de aankoop van een babystoeleetstoel van het merk Geuther, een Duitse variant... Lees meer