Klachten over Baby en Tiener

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Baby en Tiener en kunt u zien welke klachten Baby en Tiener reeds opgelost heeft. Mocht... Lees meer >

Statistieken van Baby en Tiener in de categorie Babykleding

21 klachten gemeld
1.3 /10
11 stemmen
11

Tijdslijn

Zoekgeraakte bestelling 1100 euro

Klacht van op 05 december 2019 over Baby en Tiener in de categorie Babykleding

Ik heb in September 2019 een bestelling geplaatst in de winkel - locatie Capelle aan den IJssel van 1100,00 euro betreft een Easywalker kinderwagen met alle toebehorem, easyfix and maxicosi. Ik heb een deel van 110 euro aanbetaald, en de... Lees meer

Ik heb een stokke stormscherm besteld op de webshop van baby en tiener, in de kleur zwart. Ik heb een blauwe gekregen. Terwijlik duidelijk vermeld heb dat ik een zwarte wil. Toen heb ik het geretourneerd, en wachtte ik de 'zwarte'... Lees meer

Op 22 juli bestel ik 2 artikelen welke ik nodig heb voor de vakantie waarvoor we op 29 juli vertrekken. Ze adverteren dat vóór 15.00u besteld, morgen in huis. Vervolgens hoor ik niets van hun tot uiteindelijk een mail op 31 juli... Lees meer