Klachten over Avis Budget Group

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Avis Budget Group zijn gemeld. Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 32 klachten nodig voor een plaats in de categorie Autoverhuur

0%
18 klachten gemeld
18 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost
3.3 /10
7 stemmen
7

Tijdslijn

Over de auto's en de prijs van Avis ben ik erg tevreden. Helaas lukt het mij niet om bij de administratie mijn juiste gegevens vastgelegd te krijgen. Op mijn e-mails of hun invul formulier op de website wordt helemaal niet... Lees meer

Op Palermo luchthaven had ik een auto gehuurd voor 9 dagen. Ik had de reservering ( 43231334NL6) vooraf betaald. Bij aankomst vroeg de medewerker om mijn rijbewijs en die van mijn vriend om de reservering te bevestigen. Ze verteld dat... Lees meer

Van 05-09-2018 - 21-09-2018 een auto gehuurd bij Avis, dit allemaal al vanuit Nederland geregeld. Eenmaal bij de bali nog nagevraagd of er extra kosten bij kwamen en hier werd nee op geantwoord, alleen de gebruikelijke borg, dit was een... Lees meer

misleiding

Klacht van op 13 augustus 2018 over Avis Budget Group in de categorie Autoverhuur

In Orlando USA via Avis een auto gehuurd. De baliemedewerker op het vliegveld gaf ons aan dat hij een andere auto voor ons zou regelen omdat de auto misschien wel te klein zou zijn. We hadden een Ford SUV gehuurd.... Lees meer