Klacht: avent speentjes voor op de fles

op 06 augustus 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoontje is nu 6 maanden. Ik heb nu het speentje nummer 4 gehaald voor de papfles, echter is dat hier niks uit komt… ik heb het papflesspeentje gehaald en dit gaat veel te snel.. Er zit een groot verschil tussen de 2 spenen en je hebt er niks tussenin!? Zelf gaatjes in prikken is niet goed hoorde ik later..wat ik bij de speentjes 0 en 1 wel had gedaan.. Jaa ik heb inmiddels een hele verzameling 0,1,2,3,4,y speentjes van jullie maar op dit moment weet ik ff niet meer wat ik moet. Of nu opeens overstappen naar een andere fles, maar het is toch raar dat er zoveel verschil in de speentjes 4 en y zit… ik heb trouwens de natural fles

Gewenste Oplossing:

Als er een speentje zou zijn die ertussen zit.. of dat er gewoon meer gaatjes in de nummer 4 zouden zitten. Want op deze manier blijf je ook elke keer speentjes kopen terwijl ze niet goed zijn en je hebt er ook gelijk 2 waar je dan niets aan hebt..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door AngelaM