Klacht: Automatische levering ?

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 1 bestelling geplaatst zie factuur 05.04.16 heb produkt ontvangen ok ! Op 10.05.16 factuurdatum 06.05.16 krijg ik opnieuw produkt toegestuurd ik heb spijtig genoeg niet gezien dat dit om een automatische levering ging anders had ik dit NOOIT besteld ! Bijgevolg stuur ik deze verzending terug en wens ik geen levering meer ! Ook omdat dit produkt niet werkt zoals beloofd ! Indien hier geen juist commercieel gevolg krijgt zal ik mij verplicht voelen om klacht in te dienen bij “Paypal” en verdere instanties. Hopende op een goede afloop van deze zaak verwacht ik een positief antwoord van jullie. Brigitte Valckenaere Isabellastraat 53 B te 1703 Schepdaal. Verstuurd op 10.05.2016.

Gewenste Oplossing:

Stopzetting automatische levering en annulatie zonder kosten van levering 06.05.2016

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door brigitte_valcke@hotmail.com