Klacht: automatisch verlengd

op 15 juli 2016 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zou 1 keer gratis kunnen meespelen met twee loten van de VRIENDENLOTERIJ. Toch werd er enkele dagen voor de trekking geld van mijn rekening afgeschreven. Tot mijn verbazing werd er vrijwel meteen na de trekking wederom geld van mijn rekening afgeschreven. Daarom heb ik mij op dat moment meteen afgemeld bij de vriendenloterij. Twee dagen later schrok ik van het feit dat er nogmaals geld van mijn rekening af was geschreven. Na een kort telefoongesprek met de vriendenloterij bleek dat ik meespeelde met de normale trekkingen en de extra trekkingen die de vriendenloterij organiseert. Lekker opgelicht dus!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vriendenloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vriendenloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stijnk01