Klacht: AUTOMATISCH INCASSO

Monasays op 02 maart 2021 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

In de 1e lockdown hebben ze het automatische incasso op stop gezet. Bij de 2e lockdown niet en betaal je alsnog de volledige volle bak. 2 weken geleden een mail gestuurd met de vraag of ik mijn geld terug mag aangezien je toch niet naar de sportschool kan. Waarop ze antwoorden NEE u krijgt een compensatie. Waar ik zelf geen keuze in heb om wat te kiezen want dat bepalen hun. Daarin tegen betaald mijn broertje op het zelfde adres niks aan fit for free (eigen pas) en mijn vriendin ook niet

Ik ben echt heel kwaad en wil mijn geld van 3/4 maanden terug. Ik praat hier toch echt over 100 euro?! Aangezien ik 24,99 per maand betaal !!!!!!!

Gewenste Oplossing:

IK BEN NIET TEVREDEN HEB GELUHK MIJN ABONNEMENT OP STOP GEZET

Alle klachten die gemeld zijn door Monasays