Klacht: Autohuur InterRent Malaga

op 21 augustus 2017 over Auto europe in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op onze tweede dag van onze vakantie lekke band gereden. Terug moeten rijden naar de luchthaven met een noodband. Kreeg aan de balie te horen maar door te rijden met de noodband of nieuwe auto te huren à €550. Had geen andere keuze want moesten nog drie weken vele km\\\’s afleggen. Alles was verzekerd via auto europe (incl. banden) dus daar maakte ik me geen zorgen over. Echter na acht weken nog geen geld ontvangen of duidelijk antwoord. Het schijnt dat InterRent de e-mails van Auto Europe niet beantwoord.

Gewenste Oplossing:

Als ik het teveel betaalde geld voor het nieuwe huurcontract retour ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Auto europe

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Auto europe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door s.vlijmen