Klacht: Auto gehuurd alleen geen auto gekregen

op 29 maart 2013 over Auto europe in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een auto gehuurd bij Auto Europe, vooraf 340 euro betaald inclusief verzekering. Bij ophalen moest ik nog meer betalen, door een credit card overschrijding lukte dit niet. Geen andere manier om te betalen, kreeg de auto niet meer. Geen restitutie door “speciale condities” van Auto Europe. Dit is dus een vorm van oplichting. Bedrijf is gevestigd in Duitsland, ik sta in mijn recht alleen je kan het dus niet halen.

Gewenste Oplossing:

Restitutie bedrag

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Auto europe

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Auto europe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hhvdblom