Klachten over Auto de Mol

Lees meer >

Statistieken van Auto de Mol in de categorie Autodealers

1 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Opgelicht

Klacht van Narek2022 op 31 maart 2022 over Auto de Mol in de categorie Autodealers

Tijdens bezichtiging moest ik 1000€ betalen als aanbetaling, en het zou van leasbedrag afgaan. Na ophaling van de auto stond nergens over het geld en werd ook nort afgehaald van leasbedrag. Ik heb meerdere keren met de eigenaren contact gezocht... Lees meer

Doorgerot

Klacht van Barbet150 op 18 september 2019 over Auto de Mol in de categorie Autodealers

Na aankoop en nieuwe APK blijkt wielophanging doorgerot had nooit door de APK mogen komen. Nu moet ik 1100 betalen om dit te herstellen. Als ik dit had geweten had ik de auto nooit gekocht. Lees meer

Slecht bedrijf!!

Klacht van John89 op 18 februari 2018 over Auto de Mol in de categorie Autodealers

LET OP!!! Gister heb ik met pijn en moeite geprobeerd onze koop terug te draaien. Wij kochten een auto(Audi A6) die na 150 km allemaal storingen begon aan te geven. Hier over hebben we het bedrijf geïnformeerd maar hij wou... Lees meer