Klacht: au de parfum cloe

op 12 juli 2016 over Chloe in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

eind december kocht ik Chloe 75ml eau de parfum spray . Na enige tijd leek het erop dat de kracht van de geur afnam,. Weer wat later leek de geur te veranderen. Ik ging het steeds minder gebruiken, omdat het mij niet meer beviel. Vorige maand probeerde ik het nogmaals. Een van mijn collega’s vroeg zich af waar de geur van toiletreiniger vandaan kwam. Dat was de laatste keer dus dat ik Chloe op deed. Ik vind het erg jammer, want ik had nooit klachten en ik vind de geur erg prettig. Op dit moment heb ik nog meer dan een halve fles staan, die waar ik geen plezier van heb en niet meer durf te gebruiken.

Gewenste Oplossing:

een nieuw product. Ik kan de fles en de aankoop bon naar u opsturen als u dat wilt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Chloe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door marja hulst