Klacht: Atkins shake mix

op 23 augustus 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de folder van vandaagingaande.2+2gratis.Ik ga naar de winkel in de langestraat in Huissen,staan er maar 3.Er is geen voorraad in het magazijn wordt mij verteld.Hoe kunnen jullie een folder uitgeven, met deze aanbieding als er geen voorraad is.????Ik kan wel online bestellen.Wil ik helemaal NIET.Ik kom naar de winkel.!!!!.Ik was kwaad.Folder ging vandaag in,dan verwacht je dat er voorraad is.

Gewenste Oplossing:

Ik vindt schandalig,misleidend.Zorg dat er voorraad is als er een folder uit komt,van dit product.Niet u kunt het bestellen online.Wil ik niet, kom er voor naar de winkel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Reactie van de melder van de klacht Monique Heijtenis

1 jaar geleden - Goed

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Monique Heijtenis