Klacht: Asso van een busschaffeur

op 15 mei 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Om 20:06 op de rotonde bij busstation Uden, stak ik heel duidelijk mijn hand uit. Maar die asso van lijn 99 reed door het Scheelde een kkeinbstukje of ik was aangereden. Uit mijn woede stak ik mijn middel vinger op. Wat natuurlijk niet netjes is. Ik zag dit nog op tijd, maar als het een kindje was geweest was het slecht afgelopen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden dat u deze chauffeur duidelijk de verkeers regels even uitlegt, zodat hij weet wat het verkeer inhoud.

Daarna wil ik wel mijn excuses aanbieden voor de middel vinger.

Met vriendelijke groet,

Janneke van Gaal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 15 mei 2016 om 16:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo Janneke,

Wat balen dat de bus gewoon is doorgereden terwijl je duidelijk je hand opgestoken had. Wat hier precies fout is gegaan weet ik uiteraard niet. Ik stuur je klacht daarom door naar de teammanager in de regio zodat deze dit voorval verder kan onderzoeken en met de betreffende chauffeur kan bespreken.

We bieden je onze excuses aan voor het ervaren ongemak.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Jannekevangaal