Klacht: Asociaal personeel

op 05 september 2016 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb twee weken geleden een broek gekocht bij de ZARA in Nijmegen, maar na één keer dragen zie en voel je de slijtage plekken aan de achterkant al zitten. Met de bon en broek terug gegaan, maar ik kreeg mijn geld niet terug. Het personeel deed alsof het een en al gezeur was en gaf aan dat ze dit niet als klacht kan zien. Pas als de broek helemaal doorgescheurd is, is het een gegronde klacht. Personeel is super chagrijnig, snauwt en doet alsof je achterlijk bent.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg en het personeel je normaal behandeld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elke123