Klacht: Asociaal gedrag van medewerker

op 06 augustus 2014 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Mijn naam is Brit.
Ik was naar de jumbo in roermond gegaan en toen ik wilde betalen zei de cassière dat wij onze spullen niet mee mochten nemen. Dit kwam omdat wij toevallig waren binnen gekomen met een vriend ( die tevens niet bij ons hoorde) die alcoholische drank had gekocht. Ik zei tegen de cassière dat hij het al gekocht had en hij niet bij ons hoorde. Toen wij weg liepen hoorde ik dat de cassière mij een kut rode noemde ( ik heb rood haar). Ik vind dit niet kunnen. Ongeacht wie de klant is het personeel moet professioneel omgaan met de klanten!

De naam van de cassière is.
Ik hoop dat het managment hier wat aan gaat doen!

Met vriendelijke groet,

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als er niet meer op een asociale manier met de klanten word omgegaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Jumbo in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Jumbo een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Jumbo

Heeft op 13 augustus 2014 om 12:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

13-08-2014

Klant heeft een mail ontvangen.

Alle klachten die gemeld zijn door Brit Geurts