Klacht: artikelen worden niet geleverd na betaling

op 07 juni 2017 over Xandi.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 4 weken geleden een bikini besteld via www.xandi.nl. Netjes betaald via IDeal en zelfs mail gehad met de orderbevestiging.
Op de site stond 10 werkdagen levertijd vermeld. Tussentijds heb ik per mail contact gehad met het bedrijf met de melding dat het pakket na 10 werkdagen opgestuurd zou worden. Daarna kreeg ik na mijn nieuwe vraag te horen dat de zending vertraging op had gelopen en een weekje later zou komen. Hierbij ook de vraag of ik de producten nog wilde. Netjes terug gemaild dat ik eventjes langer wachten geen probleem vond.
Nu bijna 5 weken verder nog steeds geen bikini, geen enkel contact meer via de mail. Zelfs niet via de klantenservice van de site of telefonisch.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn bestelde producten ontvang, en wanneer dit niet mogelijk is graag mijn geld retour wil ontvangen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sonja1985