Klacht: Artikelen nooit ontvangen, geld ook niet retour

op 02 augustus 2016 over Valuebasket in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 25/4/2016 heb ik een bestelling geplaatst (€ 314,97) waarbij verwachtte levertijd 5 tot 9 werkdagen zouden zijn. Na die periode gebeld, kwam met een engelssprekende dame in contact en zij zou er spoed achter zetten. Omdat ik nog niks ontving heb ik gemaild. Uiteindelijk meerdere malen, kreeg steeds antwoord terug van Chloe (?). De artikelen konden niet meer geleverd worden. Heb dan mijn geld retour gevraagd wat ik tot op heden niet heb ontvangen. Ondertussen is de site uit de lucht.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als ik mijn geld retour heb ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Valuebasket

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Valuebasket nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Annicque