Klacht: Artikel bij blokker goed koper.

op 24 mei 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Lamp Philips bij Jumbo gekocht.paar minuten later zie ik de zelfde lamp 0,20 cent goeditie koper .Ga meteen terug en meld dat.Nu moest ik eerst een lamp bij Blokker halen want zij hadden een bon nodig. Terwijl ik er een foto van hadden genomen.maar er moest een bon komen.Ik greeg mijn geld terug maar niet de lamp.Maar met jullie slogan de 7 zekerheden is het toch de bedoeling dat de klant belangrijk is.?Naar veel heen en weer gepraat kreeg ik toch de lamp.Maar de gang van zaken vind ik niet correct daar ik voor een bon moest zorgen.En alles bij elkaar zeker een half uur duurde.

Gewenste Oplossing:

Dat er bij deze winkel echt de 7 zekerheden gehanteerd worden dat gaat regelmatig mis.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ina horich