Klacht: Arrogantie ten top

op 01 juni 2017 over Adecco in de categorie Uitzendbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Maandag meld ik me ziek met de buikgriep. Niemand meer gehoord.
Vandaag bel ik terug voor een nieuwe afspraak en ik word de huid vol gescholden van die dame die denkt da ze alles is. Ik heb een doktersbriefje en dit word niet aanvaard omdat ik enkel op sollicitatie moest gaan. Ik ben 43jaar en laat me nie uitschelden een trutje van in de 30jaar. Na alle arrogantie vandaag stuur ik een mail dat ze me bij adecco mogen uitschrijven en dat ze me niet meer moeten contacteren. ik krijg als antwoord van die trut: “je bent uitgeschreven en klacht ingediend bij RVA”.
Wat denken die wel bij adecco.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik tevreden ben is dat die dame onmiddellijk word ontslagen .

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Adecco over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Adecco in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Adecco een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Adecco

Heeft op 20 juni 2017 om 12:46 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Van Lierde,

uit uw klacht kunnen wij niet achterhalen met welke Adecco vestiging u contact heeft gehad en kunnen wij intern ook geen actie ondernemen. Echter willen wij benadrukken dat u inderdaad niet meer in onze systemen te vinden bent.
Daarnaast willen we u erop wijzen dat de benaming van onze collega welke u hanteert niet overeenkomt met de normen en waarden welke wij voorstaan binnen onze organisatie.
Wij beschouwen een en ander dan ook als afgesloten.

Hoogachtend,

Adecco Quality & CSR

Alle klachten die gemeld zijn door steven1974