Klacht: Apple uit amerika

Samet58s op 17 oktober 2017 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb Apple gekocht 2 jaar terug bol.com. Maar ik kwam achter dat apple uit Amerika kwam als 2 hands werd verkocht bij bol.com. Ik heb zelf 2 ipad gekocht. Dat dingen kosten goedkoop Amerika en mag niet in winkel verkocht worden Nederland. En na laadt update doen alle 2 ipad raar. 1 werkt niet andere heeft raar kleur niks helpt zelf fabriek instelling heeft niet geholpen. Alle 2 stuk. Ik koop alles van Apple winkel 1 keer van bol.com meteen goedkoop ding dubbel prijs verkocht. En update heeft ze helemaal gek gemaakt laadt update ipad air 2

Gewenste Oplossing:

Als ik 2 nieuwe ipad krijg wel nieuws model 2017 want ik had nieuwste model gekocht... of me geld terug heb. Alvast bedankt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door