Klacht: app skype iphone,

op 04 oktober 2016 over Skype in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

voor het duidelijkheid ik ben doof. bij noodsituatie heb ik soms een tolk nodig, dat doe ik via skype zodat tolken kunnen vertalen wat omgeveing mensen zeggen of vergadering. bij skype heb ik normaal gesproken geen last van tot gisteren. ik heb twee verschillende account van skype. dacht eerst aan mijn foute wachtwoord daardoor kon ik niet inloggen. ik heb ze wel ongeveer 4x opnieuw wachtwoord ingevoerd. tijdens vergadering. dat baal ik ernom dat ik mis veel informatie want ik kan tijdens vergadering niet volgen.

Gewenste Oplossing:

tjsa, kan op dit moment niet meer terug draaien en ik wil enige dat kan weer inloggen van skype app.

hiermee hoop ik je mij helpt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Skype

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Skype nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door missmari