Klacht: Annulering van mijn reis naar curacao

op 02 oktober 2017 over Air berlin in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in juli een ticket geboekt voor 3 personen naar curacao volgend jaar januari 2018. Ik zou de 23ste vaan vliegen en 20 feb terugkomen. Nou heb ik zondag gisteren dus een mail gekregen dat de reis niet doorgaat. Ik heb voor 15 aug geboekt dus ik weet ook niet zeker of ok mijn geld terug krijg. Wat moet ik doen en welke stappen moet ik ondernemen tegen air berlin. Ze nemen ook niet op helaas dus kan ze ook niet bereiken. Iemand tips stuur dit naar Nabapa@hotmail.com. groetjes natasha

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Air berlin

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Air berlin nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nabapa@hotmail.com