Klacht: Annulering PS Store aankoop

op 09 augustus 2017 over Sony in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb onlangs een game aangeschaft in de PlayStation Store. Aankopen kunnen binnen 14 dagen worden geannuleerd, mits de aankoop nog niet gedownload is. Ik heb de aankoop niet gedownload en voldoe dus aan de voorwaarden om de aankoop te mogen annuleren.

De PlayStation klantenservice geeft aan dat ik de aankoop wel gedownload heb. Ik heb aan de hand van screenshots bewijzen gestuurd waaruit blijkt dat ik de aankoop niet gedownload heb. Hier wordt vervolgens niet op gereageerd, ik krijg alleen het bericht dat zij het jammer vinden dat ik teleurgesteld ben in hun diensten en dat het ze spijt mij geen oplossing te kunnen bieden.

Volgens hun voorwaarden heb ik recht op het kunnen annuleren van deze aankoop, maar in de praktijk blijkt het nog lastiger dan gedacht.

Gewenste Oplossing:

Annulering van de aankoop en restitutie van het aankoopbedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sony

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sony nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pieterjan123